MRT Stukadoor dat opgericht is door Murat Özcan. MRT Stukadoor is een modern doch vooruitstrevend gediplomeerd Stukadoorsbedrijf. Het stoelt op meer dan 7+ jaar werkervaring. Met veel passie voor het stukadoors vakgebied is Murat Özcan zijn eigen Stukadoorsbedrijf begonnen. Wij zijn begonnen als een lokaal onderneming die inmiddels in verschillende regio's actief is o.a. Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.
  • Meer dan 7+ werkervaring

  • Gediplomeerd

  • Hoog niveau kwaliteit


Murat Özcan

Kwaliteit

Een hoog kwaliteitsniveau is de basis van ons werk, en dat uit zich op verschillende manieren. Wij zijn pas blij als de klant dat ook is. Wij werken dagelijks bij zowel particulieren als bedrijven. Door dagelijkse inzetbaarheid van meerdere vaklieden kunnen wij zeer snel schakelen denk bijvoorbeeld aan een verhuizing of uiterlijke opleverdatum tevens kunt u voor meer dan alleen goed en betrouwbaar stuc werk bij ons terecht denk hierbij schilder werkzaamheden.

Vakmensen

Ons team bestaat uit circa 5 ambachtslieden. Loyale vaklieden die veelal langer dan 5 a 10 jaar werkervaring hebben. Het zijn allereerst echte ambachtslieden en daarnaast representatief, vriendelijk en beseffen dat stuc werk overlast met zich meebrengt. MRT Stukadoor werkt zo schoon mogelijk, dekken vloer en meubilair af en wij laten de werkplek aan het eind van de dag netjes achter. Bij MRT Stukadoor hebben wij geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij werken uitsluitend alleen met de professionele merken qua materiaal en middelen. Mocht de opdrachtgever een specifieke wens hebben qua te gebruiken producten is dit altijd mogelijk.

Doelgroep

MRT Stuka door is een jong dynamics bedrijf. Wij zijn er voor zowel de bedrijven als de particulieren, bedrijven, Scholen en VVE's. Door een breed netwerk binnen de stukadoorsbedrijf is geen opdracht ons te groot en wij maken tevens ook graag een offerte voor de kleine opdrachten. Bij MRT Stukadoor hechten wij veel waarde aan de volgende speerpunten: - Communicatie - Klanttevredenheid - Gediplomeerd vakmensen - Kwaliteit op hoogniveau - Snelheid