Stucwerk

Wij zijn gespecialiseerd in stucwerk. Onze ervaring zorgt voor een super strak eindresultaat.

Schilderwerk

Schilderen van het nieuwe of oude stucwerk. Binnen of buitengevel schilderen. Verven van Deuren, trap of kozijnen.

Raapwerk

Raapwerk is nodig bij een grofmuur, zoals bakstenen muur. Door het aanbrengen van raapwerk wordt er vlakke ondergrond gecreëerd om een goede hechtlaag voor het stucwerk te krijgen.

Spachtelputz

Spachtelputz is stucwerk met een korrel die de muur structuur geeft. Dat kan van een fijne korrel tot een grove structuur. Tevens is het mogelijk om in een gewenste kleur aan te brengen.

Behang klaar

Behangklaar stucwerk heeft een minder egale ondergrond, wanneer je op deze ondergrond wilt behangen is deze manier van stucen een goede keuze.

Reparatiewerk

Scheur in plafond/muur is vervelend, maar voordat u dat hersteld is het belangrijk om de oorzaak te weten. Wij zullen dat voor u onderzoeken en een eerlijk advies geven en herstellen.

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren stukadoor voor het aanbrengen van mooi stucwerk in uw woning of bedrijf? Dan zit u goed bij MRT stukadoor. Wij zijn een stukadoorsbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardig, glad en behang gebruiksklaar stukadoorswerk. U kunt rekenen op de beste kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Hiernaast bied MRT Stukadoor de beste garantie. Wij gebruiken eersteklas materialen zoals pleisterwerk, primers, hoekpennen en gereedschappen, hierdoor kunnen wij u de garantie garanderen. Onze stukadoors zijn specialisten met 7+ jarenlange ervaring. Op deze manier weten zij precies hoe ze elke wand en plafond moeten afwerken om een ​​hoge kwaliteit te bereiken.

 
Bent u op zoek naar een professionele stukadoor in Vlaardingen?
Bij het renoveren en opknappen van uw woning of bedrijf kan schilder-, behang- en herstelwerk nodig zijn. Het stucen van het plafond of de wanden kan het plaatje helemaal compleet maken. De ambachtelijke stukadoors van MRT Stukadoor werken al jaren met passie aan de perfecte afwerking.
 

Bent u overtuigd, neem gerust vrijblijvend contact met ons op!